La miezul noptii, trezita de ploaie in munti, am scris asta

Dintre miile de posibilități si optiuni, ți-am pregătit una specială pe care ai ales-o. Și pe asta o știi. E viața ta cum s-a petrecut pana acum. Si e ok. Lucram cu ea. E chiar foarte bine.

Ai fi putut naște copiii si din uterul tău. Dar orice copii ți-as fi dat sa te cheme mama, tot Eu i-am creat. Tot ai Mei sunt si ar fi fost. Ai fi putut sa te căsătorești local, mai simplu. Dar nu m-ai fi cunoscut in pribegie, ca refugiu, dătător de viața, împlinitor, îmbucurător, Răscumpărător.

Te-am ales special, pentru ca te-am creat special cu un set de abilitați, de curaj, de credința, si ți-am dat special pregătit pentru tine, un soț adaptator, iubitor, deschis la minte si la inima, sa iti fie ajutor potrivit acum, asa cum tu i-ai fost in primul deceniu de căsnicie. Ce drum minunat mergeti voi impreuna acum. Născuți din inima. V-am dat copii, V-am pregătit copii din vesnicie. I-am născut din gand întâi. Si pe ei și pe voi. Povestea încă se scrie si voi ce ascultători buni si credincioși sunteți. Va alegeti drumul dar Eu l-am pregătit, si l-am presărat cu flori, cu poienițe si pârâiașe răcoroase, si priveliști spectaculoase de iti taie respirația, cel putin ca muntii in care va gasiti hoinarind chiar acum.

Pe copiii voștri i-am creat. Si vi i-am trimis la timpul rânduit de mine iar voi ati fost gata sa ii primiți. V-am poruncit sa aveti grija de orfani, nu de mila lor ci de a voastră. Binecuvântarea si bucuria voastră e înmiită si neașteptata cand răspundeți chemării mele. Nu in viitor. Ci chiar acum gustati bucurie. Mulțumesc ca sunteți deschizători de drumuri, ca zâmbiți luminos pa calea mea, chiar si atunci cand e incomod, sau dureros. Ca aveti curaj sa veniti la Mine, si vedeți minunea trăită aici si pe partea asta de cer.